Φρούτα

  • Mousse βερίκοκο - γιαούρτι
    Mousse βερίκοκο - γιαούρτι
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας 500 ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι όμως να πήξει). Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη Ζάχαρη Άχνη και προσθέτετε το γιαούρτι και το ρούμι.
  • Cheesecake με ζελέ και καραμελώμενες μπανάνες
    Cheesecake με ζελέ και καραμελώμενες μπανάνες
    Λιώνετε το βούτυρο, το ανακατεύετε με το Τριμμένο Μπισκότο και στρώνετε το μίγμα σε μία φόρμα που ανοίγει σε διάμετρο 24-26 εκατοστά. Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο.
  • Τούρτα με μαρέγκες και φράουλες
    Τούρτα με μαρέγκες και φράουλες
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ψιλοκόβετε τις φράουλες -κρατώντας 4 για γαρνίρισμα- και τις προσθέτετε στην κρέμα.
  • Τάρτα με κρέμα βανίλια και φράουλες
    Τάρτα με κρέμα βανίλια και φράουλες
    Φτιάχνετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε το γάλα και το ρούμι. Κόβετε τη σφολιάτα σε τρία ίσα κομμάτια και τοποθετείτε τα δύο σε βουτυρωμένο ταψί. Το τρίτο το κόβετε σε λωρίδες πάχους 2 εκ. τις οποίες ...
  • Banoffee
    Banoffee
    Χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ τα ασπράδια και με το που αρχίζουν να φουσκώνουν προσθέτετε λίγο - λίγο την κρυσταλλική ζάχαρη και το αλάτι. Συνεχίζετε το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι το μίγμα να κάνει μύτες. Προσθέτετε σιγά σιγά την Άχνη Ζάχαρη ...