Ξηροί καρποί

  • Pop cake με μελομακάρονα
    Pop cake με μελομακάρονα
    • Σε ένα μπολ προσθέτουμε την Kουβερτούρα 54% κακάο ΓΙΩΤΗΣ κομμένη σε μικρά κομμάτια, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 850 Watt, να λιώσει.
  • Dacquoise cake δύο είδη κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς
    Dacquoise cake δύο είδη κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς
    Για το dacquoise • Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 200°C. • Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τους χτυπάμε, μέχρι να θρυμματιστούν σε πολύ μικρά κομμάτια.
  • Παγωτό Κορμός Βερίκοκο
    Παγωτό Κορμός Βερίκοκο
    Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα.
  • Cheesecake με σοκολάτα και φουντούκια
    Cheesecake με σοκολάτα και φουντούκια
    Για τη γέμιση · Σε ένα ζεστό μπεν μαρί προσθέτουμε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ κομμένη σε κομμάτια και λιώνουμε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας με μία μαρίζ.
  • Καρυδόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας
    Καρυδόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας
    Για το σιρόπι • Αρχικά, σε μια μεσαία κατσαρόλα, βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Ρυθμίσεις cookies