Τούρτα με Ζελέ ροδάκινο

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. κομπόστα ροδάκινο στραγγισμένη 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό 
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στη συνέχεια, σε ένα ταψί στρογγυλό διαμέτρου 26 εκ. ρίχνετε το ζελέ ροδάκινο και την κομπόστα κομμένη σε σχήμα κυδωνιού. Το βάζετε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Τοποθετείτε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και βάζετε πάλι στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Ξεφορμάρετε αναποδογυρίζοντας τη φόρμα. 
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και, με τη βοήθεια κορνέ, γαρνίρετε περιμετρικά την τούρτα ζελέ-ροδάκινο.
Tip: Τις υπόλοιπες βάσεις μπορείτε να τις τυλίξετε με μεμβράνη και να τις βάλετε στην κατάψυξη για επόμενη χρήση.
 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies