Λιώνετε το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), το ανακατεύετε με το τριμμένο μπισκότο και το απλώνετε σε στρογγυλή φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 24-26 εκ. κρατώντας 1 κουταλιά για το γαρνίρισμα.
Παρασκευάζετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει καλά (όχι να πήξει).
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 350 ml γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού και 1/4 φλιτζ. τσαγιού από το έτοιμο κρύο ζελέ και την απλώνετε πάνω από το μπισκότο.
Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου. Απλώνετε το ζελέ και βάζετε πάλι στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Γαρνίρετε με φέτες λεμονιού και το μπισκότο που έχετε κρατήσει.
* Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.