Panna Cotta ροδάκινο

Υλικά
  • 1 συσκευασία Panna Cotta με Σιρόπι με Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 γρ. κομπόστα ροδάκινο
  • 100 γρ. φράουλες
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζετε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας σε 1 1/2  φλιτζ. νερό.
Πολτοποιείτε τα ροδάκινα κρατώντας 1 ροδάκινο για γαρνίρισμα  και τα προσθέτετε στο ζελέ. Μοιράζετε το ζελέ στα ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσει το ζελέ. Μοιράζετε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα και μια ακόμα στρώση ζελέ και βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Γαρνίρετε με τις φράουλες, το ροδάκινο και εάν θέλετε με το σιρόπι καραμέλας από τη συσκευασία της Panna Cotta.

*Η Panna Cotta με Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα, ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies