Κρέπες με καπνιστό σολομό και κρέμα τυριού

Υλικά

Για τις κρέπες: 

  • 1 κουτί 1.2.Bake! Μίγμα για Κρέπες 

Για την κρέμα τυριού:

  • 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
  • 2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
  • 200 γρ. καπνιστός σολομός σε κομματάκια
  • 1 αγγούρι σε λεπτές ροδέλες
Εκτέλεση

Eτοιμάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού 1.2.Bake! Μίγμα για Κρέπες.
Χτυπάτε την κρέμα τυριού λίγο για να αφρατέψει, προσθέτετε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά. Παίρνετε μια κρέπα, την αλείφετε με την κρέμα τυριού που φτιάξατε, προσθέτετε και μερικά κομματάκια σολομό και ροδέλες αγγουριού και διπλώνετε στη μέση ή τυλίγετε σε σχήμα φλογέρας.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies