Χριστουγεννιάτικα muffins με frosting κακάο

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Mίγμα για Muffins Σοκολάτας  
  • 3 αυγά

Για το frosting κακάο:

  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα

 Για το ντεκόρ:

  • 1/2 φάκελος Garni Zαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Mίγμα για Muffins Σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Ετοιμάζετε το Garni Zαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Όταν είναι έτοιμο, το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ διακοσμείτε την κορυφή των muffins.
Για να φτιάξετε χρωματιστή μύτη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ετοιμάζετε το  Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύετε και με τη βοήθεια κορνέ φτιάχνετε τη μύτη. Για τα ματάκια χρησιμοποιείστε Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.  είναι σταγόνες σοκολάτας και Για να φτιάξετε τα κερατάκια, λιώνετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τα ζωγραφίζετε σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Τα βάζετε να παγώσουν στην κατάψυξη και τα τοποθετείτε στα muffins.

 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 


 

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies