Σε ένα ταψάκι, τοποθετείτε τις μελιτζάνες, αφού τις κόψετε στη μέση και τις χαράξετε. Τις πασπαλίζετε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνετε στους 160°C για περίπου 45 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο). Σε μία κατσαρόλα βάζετε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, προσθέτετε το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά και τα σοτάρετε καλά. Αμέσως μετά προσθέτετε τον πελτέ τομάτας, το καρότο, το κολοκύθι και περιχύνετε με τον ζωμό λαχανικών. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτούν για 45 λεπτά. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας 2 φλιτζ. τσαγιού νερό και 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα και στο τέλος το βούτυρο. Τοποθετείτε τον πουρέ σε μια σακούλα κορνέ. Μόλις οι μελιτζάνες και ο κιμάς είναι έτοιμα, τοποθετείτε τον κιμά πάνω στις μελιτζάνες και με κορνέ γαρνίρετε από πάνω τα παπουτσάκια. Ψήνετε στους 170°C για 20 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο). Για περισσότερη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγη γαλέτα ή τριμμένη παρμεζάνα.
*Ο Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.