Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με τον κιμά και τα σοτάρετε καλά. Αμέσως μετά προσθέτετε τον πελτέ τομάτας, το καρότο, το κολοκύθι και περιχύνετε με τον ζωμό λαχανικών. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτούν για 45 λεπτά. Στη συνέχεια, κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το μισό τριμμένο τυρί, τη γαλέτα και το αυγό, ανακατεύοντας πολύ καλά. Σε ένα ταψάκι (26 εκ. x 20 εκ.), απλώνετε τον κιμά σε όλη την επιφάνεια. Προσθέτετε τον πουρέ, πασπαλίζετε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και ψήνετε στους 170°C για 35 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο). Αφήνετε την πίτα να κρυώσει πριν την σερβίρετε.
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.