Για να φτιάξετε τα σουτζουκάκια, πολτοποιείτε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τον μαϊντανό, την τομάτα, το κίμινο, τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και το ελαιόλαδο και τα ανακατεύετε με τον κιμά. Πλάθετε τα σουτζουκάκια και τα ψήνετε στους 170°C για περίπου 20 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).
Για τη σάλτσα, σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και την φρέσκια ρίγανη. Σβήνετε με κρασί και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτετε την τομάτα, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, την κανέλα, το κίμινο και αλατοπιπερώνετε. Χαμηλώνετε τη φωτιά, ρίχνετε τα σουτζουκάκια μέσα και σιγοβράζετε για 5 λεπτά. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και σερβίρετε γαρνίροντας με τα σουτζουκάκια και τη σάλτσα.
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.