Κόβετε τα κολοκυθάκια στη μέση και αφαιρείτε με ένα μικρό κουτάλι τη σάρκα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και τα βάζετε σε ένα ταψί.
Κόβετε σε μικρά κομμάτια τα κρεμμύδια, τα καρότα, τις πιπεριές και τα σοτάρετε με 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και προσθέτετε τα λαχανικά, τη φέτα, τον δυόσμο, τον μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.
Γεμίζετε τα κολοκυθάκια με το μίγμα και πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί.
Ρίχνετε λίγο νερό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο ταψί και ψήνετε στους 170°C αέρα, για περίπου 35 λεπτά.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.