Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 300 ml γάλα και 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού νερό. Κόβετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια.
Σοτάρετε με 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο τα λαχανικά και τις γαρίδες και σβήνετε με το ούζο. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και βράζετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη φέτα, το μαϊντανό και τον πουρέ πατάτας και ανακατεύετε καλά.
Κόβετε τα φύλλα με ένα στρογγυλό ποτήρι ή με ένα κουπάτ και τα βάζετε ανά 2 σε ατομικά αλουμινένια φορμάκια μίας χρήσης, τα οποία τοποθετείτε σε ένα μεγάλο ταψί. Τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο.
Μοιράζετε τη γέμιση στα φορμάκια, πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί και ψήνετε στους 180°C για περίπου 25 λεπτά.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.