Ετοιμάζετε την τάρτα:
Χτυπάτε στο μίξερ με το γάντζο το βούτυρο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτετε το αυγό και συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τη βανίλια και ανακατεύετε καλά.
Ανοίγετε τη ζύμη και την τοποθετείτε σε μια ταρτιέρα 23 εκατοστών. Τρυπάτε σε διάφορα σημεία με ένα πηρούνι και ρίχνετε από πάνω το αμύγδαλο φιλέ.
Ψήνετε στους 180°C αέρα για 10 λεπτά.
Ετοιμάζετε την κρέμα:
Βάζετε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα και βράζετε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε.
Ρίχνετε την κρέμα πάνω από την τάρτα.
Κόβετε τα ροδάκινα σε φέτες και τα απλώνετε στην επιφάνεια. Συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 20 περίπου λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.