Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ με 300 ml γάλα και 100 ml νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Προσθέτετε τη γραβιέρα, το σκόρδο, το κρεμμύδι, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Πλάθετε μπουκίτσες.
Αλείφετε ελαφρά με το ηλιέλαιο και τα περνάτε από την τριμμένη μυζήθρα.
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.