Ετοιμάζετε τα μαρεγκάκια: xτυπάτε με το μίξερ τα ασπράδια και σταδιακά ρίχνετε την κρυσταλλική ζάχαρη και το αλάτι.
Συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να έχετε μια σφιχτή μαρέγκα.
Κοσκινίζετε τη ζάχαρη άχνη.
Την ρίχνετε σιγά σιγά μέσα στη μαρέγκα και ανακατεύετε με μαρίζ.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 80°C βαθμούς αέρα.
Βάζετε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής ένα στρογγυλό μεσαίο κορνέ.
Απλώνετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και σχηματίζετε με το κορνέ τα μαρεγκάκια κάνοντας τρία στρογγυλά το ένα πάνω στο άλλο.
Η βάση να είναι μεγαλύτερη, το μεσαίο μαρεγκάκι λίγο μικρότερο και το πάνω πιο μικρό από το μεσαίο.
Τοποθετείτε στον φούρνο και ψήνετε για περίπου μιάμιση με δυο ώρες.
Σβήνετε τον φούρνο και τα αφήνετε μέσα με ανοιχτή την πόρτα για περίπου μία ώρα.
Ετοιμάζετε την κρέμα: σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το μισό γάλα και τη ζάχαρη και τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ζεσταθεί το γάλα.
Σε ένα μπολ ρίχνετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, το Hemo και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Στη συνέχεια προσθέτετε σταδιακά το υπόλοιπο γάλα και χτυπάτε με σύρμα χειρός.
Προσθέτετε τα αυγά και το φιστικοβούτυρο.
Χτυπάτε και ρίχνετε το μίγμα σιγά σιγά μέσα στην κατσαρόλα με το ζεστό γάλα.
Τοποθετείτε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε με σύρμα χειρός μέχρι να βράσει και να πήξει η κρέμα.
Μοιράζετε την κρέμα σε 5-6 μικρά ποτήρια και κρατάτε στην άκρη μια κουταλιά της σούπας.
Αφήνετε την κρέμα να κρυώσει.
Τρίβετε τα μπισκότα και τα ρίχνετε από πάνω.
Κάνετε ένα μικρό χωνάκι από λαδόκολλα και βάζετε μέσα την κρέμα που έχετε κρατήσει.
Κάνετε μάτια στις μαρέγκες και βάζετε μια σε κάθε ποτήρι.