Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Ετοιμάζετε την κρέμα: σε μια κατσαρόλα ρίχνετε όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα χειρός.
Τοποθετείτε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βράζετε μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Εκτός φωτιάς προσθέτετε την Kουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά με μια μαρίζ.
Μεταφέρετε την κρέμα σε ένα μπολ. Καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε να κρυώσει.
Γεμίζετε τις κρέπες με την κρέμα και τις τυλίγετε.
Τοποθετείτε σε ένα πιάτο και γαρνίρετε με το Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.
Κρέπες με σπιτική κρέμα σοκολάτας
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 40 γρ. (7 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 30 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 25 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 2 κρόκοι αυγού
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
Για το γαρνίρισμα
- Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 40 γρ. (7 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 30 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 25 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 2 κρόκοι αυγού
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
Για το γαρνίρισμα
- Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους