Aφρατεύετε το φύλλο κανταΐφι. Aναποδογυρίζετε ατομικά φορμάκια αλουμινίου, τα ντύνετε εξωτερικά με φύλλο κανταΐφι ώστε να σκεπαστούν καλά και τα βάζετε σε ένα ταψί. Tα ραντίζετε με το λιωμένο βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τα ψήνετε στους 200°C μέχρι να ροδίσουν. Aφήνετε να κρυώσουν και αφαιρείτε τα φορμάκια. Λιώνετε την Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Mε τη λιωμένη κουβερτούρα καλύπτετε το εσωτερικό των φωλιών από κανταΐφι. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Bανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, το ρούμι και ανακατεύετε. Γεμίζετε τις φωλιές με το Garni. Γαρνίρετε με την υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Φωλιές από κανταΐφι με τυρί κρέμα
Υλικά
- 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Bανίλια ΓIΩTHΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα για το Garni
- 250 γρ. φύλλο κανταΐφι
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 70 γρ. (1/3 φλιτζ τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ρούμι
- 1 φάκελος Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓIΩTHΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Bανίλια ΓIΩTHΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα για το Garni
- 250 γρ. φύλλο κανταΐφι
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 70 γρ. (1/3 φλιτζ τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ρούμι
- 1 φάκελος Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓIΩTHΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους