Mousse βύσσινο

Υλικά
  • 1 φάκελος Super Mousse με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Παρασκευάζετε το Super Mousse Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παρασκευάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ζεσταίνετε 4 κουταλιές της σούπας νερό και λιώνετε τη ζελατίνη. Ανακατεύετε καλά τη λιωμένη ζελατίνη με το έτοιμο garni, το έτοιμο mousse και το μισό σιρόπι. Σε μεγάλο μπολ βάζετε μια στρώση από το mousse και μια στρώση από το σιρόπι. Επαναλαμβάνετε ακόμα 2 φορές και γαρνίρετε με Σιρόπι γεύση Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ. Αφήνετε το mousse για 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρετε.

*Η Super Mοusse με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies