Ζεσταίνετε σε τηγάνι το βούτυρο, τη ζάχαρη, το χυμό, το ξύσμα πορτοκαλιού και 2 κουταλιές από το λικέρ. Βουτάτε μία-μία τις κρέπες στο μίγμα βουτύρου, τις διπλώνετε στα 4, τις βάζετε στις άκρες του τηγανιού και πασπαλίζετε με τη ζάχαρη. Ρίχνετε στο κέντρο το υπόλοιπο λικέρ και το κονιάκ, βάζετε φωτιά και σερβίρετε αμέσως.
Κρέπες με πορτοκάλι
Υλικά
- 10 ψημένες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού φρέσκο βούτυρο
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού χυμό πορτοκάλι
- 1 κουτ. τσαγιού ξύσμα πορτοκάλι
- 4 κουτ. σούπας κουαντρό (λικέρ)
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 4 κουτ. σούπας κονιάκ
Εκτέλεση
Υλικά
- 10 ψημένες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού φρέσκο βούτυρο
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού χυμό πορτοκάλι
- 1 κουτ. τσαγιού ξύσμα πορτοκάλι
- 4 κουτ. σούπας κουαντρό (λικέρ)
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 4 κουτ. σούπας κονιάκ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους