Ζεσταίνετε τον χυμό πορτοκάλι και διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου Φρουί Ζελέ Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ.
Προσθέτετε τον πουρέ πεπόνι και μοιράζετε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια. Βάζετε τα φορμάκια στο ψυγείο να πήξουν και σερβίρετε.
Ζελέ πεπόνι-λεμόνι
Υλικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκάλι
- 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) πουρές πεπόνι
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκάλι
- 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) πουρές πεπόνι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους