Καβουρντίζετε τα αμύγδαλα με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να καραμελώσουν. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και προσθέτετε τα μισά αμύγδαλα, ενώ τα υπόλοιπα τα κρατάτε για να γαρνίρετε την επιφάνεια του γλυκίσματος.
Σε μια φόρμα με σούστα Νο 18-20 ή σε μια στενόμακρη πιατέλα, τοποθετείτε μια στρώση μπισκότα σαβαγιάρ (περίπου 100 γραμμάρια) και τα ραντίζετε με το γάλα και το κονιάκ. Απλώνετε τη μισή κρέμα. Τοποθετείτε πάλι μια στρώση ραντισμένα μπισκότα σαβαγιάρ (100 γραμμάρια) και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρετε με τα καραμελωμένα αμύγδαλα που έχετε κρατήσει.
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.