Διαλύετε τη μαγιά σε ½ φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό και προσθέτετε όλα τα υλικά για τη ζύμη. Ζυμώνετε και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για 1 ώρα περίπου, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Τη χωρίζετε σε 3 μέρη, τη βάζετε σε μακρόστενες φόρμες κέικ (10x30 εκατοστά), τις οποίες έχετε αλευρώσει, και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.
Ψωμί με φέτα, ντομάτα και ρίγανη
Υλικά
- 600 γρ. (5 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ.(2½ φλιτζ. τσαγιού) Πίτυρο Βρώμης Fytro
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα ντομάτας
- 25 γρ. (1 κυβάκι) Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. φέτα
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση
Υλικά
- 600 γρ. (5 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ.(2½ φλιτζ. τσαγιού) Πίτυρο Βρώμης Fytro
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα ντομάτας
- 25 γρ. (1 κυβάκι) Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. φέτα
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους