Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε την άχνη ζάχαρη, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, το κονιάκ και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τα μπισκότα τριμμένα και τα καρύδια και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε λίγο το μίγμα να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί, το απλώνετε σε αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε σε κορμό. Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει. Πριν σερβίρετε πασπαλιζετε με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ. Κόβετε μερίδες και σερβίρετε.
Γλυκό μωσαϊκό
Υλικά
- 250 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 40 γρ. (5 κουτ. σούπας) κονιάκ
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. μπισκότα
- 100 γρ. καρύδια
- Κακάο ΓΙΩΤΗΣ για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Υλικά
- 250 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 40 γρ. (5 κουτ. σούπας) κονιάκ
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. μπισκότα
- 100 γρ. καρύδια
- Κακάο ΓΙΩΤΗΣ για πασπάλισμα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους