Διαλύετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σε 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) βραστό νερό, προσθέτετε 100 ml (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) χυμό ανανά από την κονσέρβα και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Στραγγίζετε 5 ροδέλες ανανά και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα 200 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ ανανά. Χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ μέχρι η κρέμα να γίνει ομοιόμορφη. Προσθέτετε τα κομμάτια ανανά, έχοντας κρατήσει μερικά για το γαρνίρισμα, και ανακατεύετε ελαφριά. Μοιράζετε την κρέμα σε 10 μπολάκια και γαρνίρετε με κομμάτια ανανά. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Κρέμα τυριού με ανανά
Υλικά
Για 10 μερίδες
- 1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml (2 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1/2 κονσέρβα ανανάς σε φυσικό χυμό μικρό μέγεθος (280 γρ.)
- 200 γρ. φρέσκο τυρί σε κρέμα
- 1 κουτί Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
Για 10 μερίδες
- 1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml (2 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1/2 κονσέρβα ανανάς σε φυσικό χυμό μικρό μέγεθος (280 γρ.)
- 200 γρ. φρέσκο τυρί σε κρέμα
- 1 κουτί Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους