Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μπολ του μίξερ, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί.
Πιέζετε με τη βοήθεια ενός βρεγμένου πιρουνιού ώστε να πάρουν κυκλικό σχήμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλή σχάρα στους 180 °C για 25-30 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μαλακά θέλετε τα cookies.
Cookies με Πίτυρο Βρώμης Fytro
Υλικά
- 350 γρ. (2 και 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 170 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 150 γρ. (1 και 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Πίτυρο Βρώμης FYTRO
- 100 γρ. μαργαρίνη, μαλακωμένη
- 100 γρ. (5 κουτ. σούπας) Μελάσα FYTRO
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη FYTRO
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 20 γρ. (5 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ
- Ξύσμα μισού πορτοκαλιού
- 3 γρ. κανέλα
Εκτέλεση
Υλικά
- 350 γρ. (2 και 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 170 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 150 γρ. (1 και 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Πίτυρο Βρώμης FYTRO
- 100 γρ. μαργαρίνη, μαλακωμένη
- 100 γρ. (5 κουτ. σούπας) Μελάσα FYTRO
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη FYTRO
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 20 γρ. (5 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ
- Ξύσμα μισού πορτοκαλιού
- 3 γρ. κανέλα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους