Σάλτσα Βελουτέ

Υλικά
  • 3 κοφτές κουτ. σούπας Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 ½  φλιτζ. τσαγιού κρύος ζωμός κρέατος, κοτόπουλου ή ψαριού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

Αναμιγνύετε το Κορν Φλάουρ ΓIΩTHΣ με τον κρύο ζωμό κρέατος, κοτόπουλου ή ψαριού, αλάτι και πιπέρι. Βράζετε τη σάλτσα σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Aποσύρετε από τη φωτιά. Γαρνίρετε το κρέας, το κοτόπουλο ή το ψάρι

Tip:
Στην έτοιμη Σάλτσα Βελουτέ για Κρέας ή Κοτόπουλο μπορείτε να προσθέσετε:
• Ροκφόρ, μουστάρδα, λεμόνι, άνηθο ή μαϊντανό και πολτό τομάτα
• Πουρέ από βραστό κρεμμύδι στο οποίο έχετε προσθέσει λεμόνι και
  λίγο γιαούρτι

Στην έτοιμη Σάλτσα Βελουτέ για Ψάρι  μπορείτε να προσθέσετε:
• Πάπρικα, λεμόνι, ταχίνι • Πουρέ από κίτρινες πιπεριές τις οποίες έχετε πρώτα βράσει

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 2.5/5
Ρυθμίσεις cookies