Αναμιγνύετε το Κορν Φλάουρ ΓIΩTHΣ με τον κρύο ζωμό κρέατος, κοτόπουλου ή ψαριού, αλάτι και πιπέρι. Βράζετε τη σάλτσα σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Aποσύρετε από τη φωτιά. Γαρνίρετε το κρέας, το κοτόπουλο ή το ψάρι
Tip:
Στην έτοιμη Σάλτσα Βελουτέ για Κρέας ή Κοτόπουλο μπορείτε να προσθέσετε:
• Ροκφόρ, μουστάρδα, λεμόνι, άνηθο ή μαϊντανό και πολτό τομάτα
• Πουρέ από βραστό κρεμμύδι στο οποίο έχετε προσθέσει λεμόνι και
λίγο γιαούρτι
Στην έτοιμη Σάλτσα Βελουτέ για Ψάρι μπορείτε να προσθέσετε:
• Πάπρικα, λεμόνι, ταχίνι • Πουρέ από κίτρινες πιπεριές τις οποίες έχετε πρώτα βράσει
Σάλτσα Βελουτέ
Υλικά
- 3 κοφτές κουτ. σούπας Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 2 ½ φλιτζ. τσαγιού κρύος ζωμός κρέατος, κοτόπουλου ή ψαριού
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
- 3 κοφτές κουτ. σούπας Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 2 ½ φλιτζ. τσαγιού κρύος ζωμός κρέατος, κοτόπουλου ή ψαριού
- Αλάτι
- Πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους