Xτυπάτε στο μίξερ την κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Έπειτα χτυπάτε και ένα 1 φάκελο Super Mousse με Σοκολάτα και Κακάο ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε κατσαρολάκι λιώνετε 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τους 2 φακέλους κουβερτούρα σε σταγόνες. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν. Aναμιγνύετε το έτοιμο mousse με την κρέμα ζαχαροπλαστικής και τη λιωμένη κουβερτούρα. Bάζετε την κρέμα στο ψυγείο να κρυώσει. Aλείφετε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη και τα στρώνετε ανά 3 το ένα πάνω στο άλλο σε ταψί. Tα κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια και τα ψήνετε στους 200 °C μέχρι να ροδίσουν. Mόλις κρυώσουν, φτιάχνετε το μιλφέιγ τοποθετώντας στρώση 3 φύλλων, κρέμα, στρώση φύλλων. Γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη.
*Η Super Mousse με γεύση Σοκολάτα και η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.