Βάζετε στο μπολ του μίξερ το HΕΜΟ, το γάλα, το περιεχόμενο του φακέλου Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, αφού πρώτα τη λιώσετε σε μπεν μαρί.
Βάζετε τη μους στο ψυγείο να παγώσει και γαρνίρετε με ΗΕΜΟ ή δημητριακά.
Μους HEMO
Υλικά
- 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ΗΕΜΟ
- 1/2 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ΗΕΜΟ
- 1/2 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους