Βάζετε στο μπολ του μίξερ το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το ΗΕΜΟ, το περιεχόμενο των 2 φακέλων garni με γεύση σοκολάτα και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Προσθέτετε τις σταγόνες λευκής σοκολάτας και ανακατεύετε.
Λιώνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα σε σταγόνες.
Βάζετε σε ένα μπολ το 1/3 από το μίγμα, απλώνετε λίγη από τη λιωμένη κουβερτούρα και επαναλαμβάνετε άλλες 2 φορές.
Βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη και σερβίρετε με ΗΕΜΟ ή Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/ ) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Παγωτό με HEMO και σοκολάτα
Υλικά
- 1 κουτί Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γαλακτος light
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) HEMO
- 1 φακελάκι Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Για γαρνίρισμα:
- Hemo ή Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γαλακτος light
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) HEMO
- 1 φακελάκι Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Για γαρνίρισμα:
- Hemo ή Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους