Κόβετε στη μέση το αρνί, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τα μυρωδικά αλείφετε με ελαιόλαδο και ψήνετε στους 250 βαθμούς αέρα μέχρι να ροδίσει. Σβήνετε με το κρασί σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο στους 150 αέρα για μιάμιση – δύο ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ελέγχετε να υπάρχει ικανοποιητική ποσότητα υγρών. Χτυπάτε τα τυριά και προσθέτετε τις τομάτες και τον μαϊντανό. Μοιράζετε τη γέμιση στα 2 φύλλα και από πάνω απλώνετε το αρνί. Τυλίγετε σε ρολά. Τα αλείφετε με ένα αυγό και τα ψήνετε στους 200-220 αέρα μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα. Τον ζωμό που έχει απομείνει στο ταψί τον δένετε βράζοντας τον με το Κορν Φλάουρ.
Ετοιμασία γαρνιτούρας: Σοτάρετε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτετε τα μανιτάρια, και αφού μαλακώσουν προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό και στραγγίζετε. Στο υπόλοιπο ελαιόλαδο σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και μετά το ρύζι. Σβήνετε με το κρασί και αφού εξατμισθεί προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και λίγο – λίγο το νερό μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
Σερβίρετε το αρνί γαρνίροντας το με ρύζι, μανιτάρια και περιχύνοντας με τη σος.