Χτυπάτε το βούτυρο, ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτετε διαδοχικά τη Φαρίνα με το γάλα και το ξύσμα πορτοκαλιού ανακατεύοντας ελαφρά.
Βάζετε το μίγμα του κέικ σε 2 βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες 23x13 εκατοστών. Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. Αφήνετε τα κέικ να κρυώσουν στις φόρμες για 10 λεπτά. Σε νερό που βράζει, βυθίζετε τον φάκελο της Κουβερτούρας σε Σταγόνες και αφήνετε για 5 λεπτά να λιώσει καλά η κουβερτούρα.
Τοποθετείτε σε πιατέλα τα 2 κέικ. Περιχύνετε το ένα με τη λιωμένη κουβερτούρα και πασπαλίζετε το δεύτερο με Ζάχαρη Άχνη.