Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε Σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, την κανέλα και τον αστεροειδή γλυκάνισο. Μόλις πάρουν μία βράση, κατεβάζετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.
Βάζετε τα ξινόμηλα στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε. Αδειάζετε τα πολτοποιημένα ξινόμηλα σε ένα σουρωτήρι, με ένα κουτάλι πιέζετε την πούλπα του φρούτου μέχρι να στραγγίξει και συλλέγετε το χυμό σε ένα μπολ.
Αναμιγνύετε το χυμό με το σιρόπι, προσθέτετε το χυμό lime, ανακατεύετε και σερβίρετε.
Αν θέλετε πριν το σερβίρισμα, βάλτε το ρόφημα για λίγο στο ψυγείο να παγώσει.