Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο χέρι και αδειάζετε τη ζύμη σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί.
Ψήνετε στους 180°C αέρα για 45΄.
Φανουρόπιτα
Υλικά
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
- 1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)
- 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) κανέλα
- 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) γαρίφαλο τριμμένο
- 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) νερό χλιαρό
- 480 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
- 1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)
- 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) κανέλα
- 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) γαρίφαλο τριμμένο
- 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) νερό χλιαρό
- 480 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους