Μουστοκούλουρα

Υλικά
  • 500 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) μούστο
  • 500 ml (2 ½ φίτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
  • 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) σόδα
  • 10 γρ. (4 κουτ. γλυκού) κανέλα
  • 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) γαρύφαλλο σε σκόνη
  • 40 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 750 γρ. (6 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ζυμώνετε όλα τα υλικά στο χέρι και σχηματίζετε μπαλίτσες των 50 γρ.
 Φτιάχνετε τα σχήματα που θέλετε.
 Ψήνετε στους 170°C αέρα για 35΄.
 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies