Ζυμώνετε όλα τα υλικά στο χέρι και σχηματίζετε μπαλίτσες των 50 γρ.
Φτιάχνετε τα σχήματα που θέλετε.
Ψήνετε στους 170°C αέρα για 35΄.
Μουστοκούλουρα
Υλικά
- 500 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) μούστο
- 500 ml (2 ½ φίτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) σόδα
- 10 γρ. (4 κουτ. γλυκού) κανέλα
- 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) γαρύφαλλο σε σκόνη
- 40 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 750 γρ. (6 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 500 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) μούστο
- 500 ml (2 ½ φίτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) σόδα
- 10 γρ. (4 κουτ. γλυκού) κανέλα
- 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) γαρύφαλλο σε σκόνη
- 40 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 750 γρ. (6 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους