Προθερμαίνετε το φούρνο. Απλώνετε το κανταΐφι σε ένα μακρόστενο πυρέξ και το ψήνετε μέχρι να ροδίσει. Βράζετε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη με το νερό και τη φλουδα λεμονιού και περιχύνετε το κανταΐφι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε την υπόλοιπη ζάχαρη και μόλις αρχίσει να λιώνει και να καραμελώνει ρίχνετε μέσα τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύετε. Μόλις η καραμέλα σκουρύνει την απλώνετε σε μία λαδόκολλα να κρυώσει. Θρυμματίζετε τους ξηρούς καρπούς. Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Καϊμάκι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Προσθέτετε την καρύδα, ανακατεύετε και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει λίγο. Το απλώνετε πάνω από το κανταΐφι και βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη. Σερβίρετε γαρνίροντας με τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και το σιρόπι βύσσινο που υπάρχει στη συσκευασία του παγωτού.
Tip: Αντί για φύλλο κανταΐφι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν βάση φέτες τσουρεκιού ή κέικ.
Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Καϊμάκι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.