Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη ζάχαρη άχνη για 5 λεπτά. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και τα ποτά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Σε μπολ βάζετε το γάλα και τον καφέ, βυθίζετε ένα-ένα τα σαβαγιάρ στο μίγμα γάλα-καφέ και τα τοποθετείτε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 26 εκατοστά.
Απλώνετε τη μισή κρέμα και επαναλαμβάνετε με άλλη μία στρώση σαβαγιάρ-κρέμα.
Τέλος πασπαλίζετε με Κακάο για γαρνίρισμα.