Ζυμώνετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το αυγό και τη μαργαρίνη. Απλώνετε τη ζύμη σε ταρτιέρα (Νο 22-24), τρυπώντας την με πιρούνι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά. Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας αντί για γάλα, τον χυμό λεμονιού, το νερό και τη ζάχαρη. Λίγο πριν βράσει η κρέμα προσθέτετε τους κρόκους αυγών ελεφρά χτυπημένους. Αφού πάρει βράση, την απλώνετε. Ετοιμάζετε τη μαρέγκα με τα ασπράδια αυγών και τη ζάχαρη. Απλώνετε πάνω στην κρέμα και ψήνετε σε δυνατό φούρνο για 30 λεπτά.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.