Κρέμα πορτοκάλι

Υλικά
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
  • 330 ml γάλα
  • 330 ml φυσικός ή συμπηκνωμένος χυμός πορτοκάλι
Εκτέλεση

Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι. Σερβίρετε σε μπολ ή ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες περίπου.
 

*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies