Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας στο γάλα το μισό ξύσμα πορτοκαλιού.
Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni, το κόκκινο πιπέρι και τα αμύγδαλα. Μοιράζετε το μίγμα σε 6-8 μπολάκια. Γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα της αρεσκείας σας και το ξύσμα πορτοκαλιού.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.