Βράζετε και καθαρίζετε τα κάστανα. Τα περνάτε από τη μηχανή του πουρέ.
Χτυπάτε τα αυγά, τους κρόκους και τη ζάχαρη πολύ καλά, κρατώντας 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη στην άκρη. Στη συνέχεια βράζετε το γάλα και το προσθέτετε σιγά-σιγά στο μίγμα των αυγών ανακατεύοντας συνεχώς. Σ΄ αυτό το μίγμα προσθέτετε τον πουρέ από κάστανα και τη βανίλια ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Σε ένα ταψάκι αφού το βουτυρώσετε θα το πασπαλίστε με τη ζάχαρη που κρατήσατε θα στρώσετε τα σαβαγιάρ.
Ρίχνετε από πάνω το μίγμα και ψήνετε το γλύκισμα σε μπεν-μαρί για 45 λεπτά. Όταν ψηθεί το αφήνετε να κρυώσει. Στο διάστημα αυτό χτυπάτε το Garni ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και όταν θα ξεφορμάρετε το γλύκισμα θα το γαρνίρετε με το Garni και μαρόν γλασέ.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.