Βουτάτε τα σαβαγιάρ στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε σε στρογγυλή φόρμα με σούστες διαμέτρου 22 εκατοστά. Μαλακώνετε μεμονωμένα τα Φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ σε 4 κουταλιές κρύο νερό για 5 λεπτά. Τα βγάζετε από το νερό, τα στύβετε ελαφρά, τα διαλύετε στο ζεστό νερό και to αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτοντας 2 κουταλιές σούπας κονιάκ στο νερό που θα χτυπήσετε την κρέμα. Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα, τη λιωμένη ζελατίνη και χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα. Απλώνετε την κρέμα πάνω στα σαβαγιάρ και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Ζεσταίνετε ελαφρώς τη Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro, προσθέτοντας 1 κουταλιά νερό, μέχρι να γίνει ρευστή. Απλώνετε τη μαρμελάδα πάνω στην κρέμα και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.
Το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Μπαβαρουάζ ροδάκινο
Υλικά
Για 12 μερίδες
- 1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ
- 150 γρ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) Μαρμελάδα Ροδάκινο με Φρουκτόζη Fytro
- 100 γρ. σαβαγιάρ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) άπαχο γάλα 0% λιπαρά
- 100 γρ. ζεστό νερό
- 2 κουτ. σούπας κονιάκ
Εκτέλεση
Υλικά
Για 12 μερίδες
- 1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ
- 150 γρ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) Μαρμελάδα Ροδάκινο με Φρουκτόζη Fytro
- 100 γρ. σαβαγιάρ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) άπαχο γάλα 0% λιπαρά
- 100 γρ. ζεστό νερό
- 2 κουτ. σούπας κονιάκ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους