Ετοιμάζετε τον Κιμά Σόγιας Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια τσιγαρίζετε τον κιμά με το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Σβήνετε με λευκό κρασί, σκεπάζετε με νερό και αφήνετε 30 λεπτά να πιεί τα υγρά του. Λαδώνετε τις αραβικές πίτες και μοιράζετε τον κιμά σόγιας. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 5 – 7 λεπτά. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένη τομάτα, αγγούρι και κρεμμύδι.
Λαχματζούν με Κιμά Σόγιας Fytro
Υλικά
Υλικά (για 4 πίτες)
Για τον κιμά:
- 1/3 φλιτζ. τσαγιού Κιμά Σόγιας Fytro
- 2 μεσαία κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 80 ml. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Λίγο λευκό κρασί
- Για τις αραβικές πίτες:
- Μισό ματσάκι μαϊντανό
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 αγγουράκι, ψιλοκομμένο
- 4 αραβικές πίτες
- Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
Υλικά (για 4 πίτες)
Για τον κιμά:
- 1/3 φλιτζ. τσαγιού Κιμά Σόγιας Fytro
- 2 μεσαία κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 80 ml. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Λίγο λευκό κρασί
- Για τις αραβικές πίτες:
- Μισό ματσάκι μαϊντανό
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 αγγουράκι, ψιλοκομμένο
- 4 αραβικές πίτες
- Αλάτι - πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους