Βάζετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατεύετε πολύ λίγο, ίσα-ίσα να γίνει μια μαλακή μάζα. Κάνετε τη ζύμη μπάλα και την αφήνετε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Απλώνετε τη ζύμη σε μια ταρτιέρα διαμέτρου 30 εκατοστών, την τρυπάτε σε διάφορα σημεία και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 περίπου λεπτά. Την αφήνετε να κρυώσει καλά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, βάζετε το νερό και τη ζάχαρη και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι το σιρόπι να πάρει ένα βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα (περίπου για 10 λεπτά). Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε μέχρι να γίνει καραμέλα. Ρίχνετε τα αμύγδαλα, ανακατεύετε και αφήνετε να κρυώσουν.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, την απλώνετε πάνω από την τάρτα και τελευταία προσθέτετε τα καραμελωμένα αμύγδαλα.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.