Τούρτα Σεράνο

Υλικά
  • 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 Βάση για τούρτες με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
  • 1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 γρ. φράουλες
  • Κονιάκ
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
  • Λίγη ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη πιατέλα απλώνετε χαρτί ψησίματος και στρώνετε 1 Βάση για Τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ. 
Σε 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα προσθέτετε 2 κουτ. σούπας κονιάκ και σιροπιάζετε με το 1/3 της ποσότητας τη βάση.
Ετοιμάζετε τους 2 φακέλους Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτετε το βούτυρο και την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ λιωμένα, ανακατεύετε και απλώνετε το 1/3 της κρέμας στην πιατέλα. Βάζετε από πάνω τη δεύτερη βάση, σιροπιάζετε, απλώνετε την κρέμα και επαναλαμβάνετε το ίδιο και με την τρίτη βάση. Βάζετε την πιατέλα στο ψυγείο να παγώσει καλά το γλύκισμα (αν θέλετε το βάζετε και στην κατάψυξη).
Κόβετε τις φράουλες στη μέση και τις βάζετε σε ένα μπολ μαζί με κονιάκ για αρκετή ώρα.
Πασπαλίζετε Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ και πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με τις φράουλες και τη ζάχαρη άχνη.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους