Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το αδειάζετε σε ένα τετράγωνο ταψί και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Μουλιάζετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ σε 3 κουταλιές σούπας κρύο νερό. Ζεσταίνετε 1/4 φλιτζάνι τσαγιού (50ml) γάλα και διαλύετε τη ζελατίνη. Ετοιμάζετε το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτετε το γιαούρτι και τη διαλυμένη ζελατίνη και ανακατεύετε. Κόβετε τον ανανά και τις φράουλες σε κομμάτια. Σιροπιάζετε τη μία Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ με το σιρόπι της κονσέβας, απλώνετε το 1/3 της κρέμας, πασπαλίζετε με λίγα κομματάκια φρούτων και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τις υπόλοιπες βάσεις. Κόβετε το Φρουί Ζελέ σε κομματάκια και τα ρίχνετε πάνω από την τελευταία στρώση κρέμας. Γαρνίρετε με φράουλες που έχετε κρατήσει και τα φιλέ αμυγδάλου (προαιρετικά).
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.