Soft cookies με επικάλυψη σοκολάτας & αμύγδαλα

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Soft Cookies Βανίλιας
  • 1 αυγό
  • 150 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο λιωμένο
  • 2 πλάκες (250 γρ.) Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ 
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα, καβουρδισμένα και σπασμένα
Εκτέλεση

Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Soft Cookies Βανίλιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μπολ λιώνετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. 
Αφού ψήσετε τα soft cookies σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα αφήνετε να κρυώσουν.
Παίρνετε μια σχάρα από το φούρνο και την ακουμπάτε σε μια λαδόκολλα. 
Βουτάτε τα soft cookies από την μια πλευρά στη λιωμένη κουβερτούρα και πασπαλίζετε με το σπασμένο αμύγδαλο. Τοποθετείτε τα soft cookies επάνω στη σχάρα από την μεριά που δεν έχουν κουβερτούρα. Τα βάζετε στο  ψυγείο για 5 λεπτά να παγώσει η κουβερτούρα. Αμέσως μετά κάνετε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και τα ξαναβάζετε στο ψυγείο. Τα αφήνετε για άλλα 5 λεπτά και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους