Ανακατεύετε απαλά σε ένα μπολ την πραλίνα φουντουκιού, το γάλα και τα Ρυζογκοφρετάκια με σοκολάτα γάλακτος Fytro, τριμμένα. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά να παγώσει. Λιώνετε σε μπεν μαρί τις σοκολάτες. Βγάζετε το μίγμα από το ψυγείο, πλάθετε μικρά μπαλάκια και τα βάζετε για 10 λεπτά στην κατάψυξη. Με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας, τρυπάμε τα μπαλάκια πραλίνας και τα βουτάτε στις λιωμένες σοκολάτες. Μετά, τα βουτάτε στην Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ και τα αφήνετε επάνω σε αντικολλητικό χαρτί ή επάνω σε σιδερένια σχάρα. Τα βάζετε 5 λεπτά στο ψυγείο και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Πραλινομπουκιές με λευκή σοκολάτα και τρούφα
Υλικά
- 350 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- 100 γρ. Ρυζογκοφρετάκια με σοκολάτα γάλακτος Fytro
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 φάκελος Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. (2 πλάκες) Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 350 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- 100 γρ. Ρυζογκοφρετάκια με σοκολάτα γάλακτος Fytro
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 φάκελος Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. (2 πλάκες) Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους