Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια το ψήνετε στους 170ºC αέρα για 20 λεπτά. Για την ετοιμασία του Πλιγουριού: Μουλιάζετε το Πλιγούρι Fytro, όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μπολ ρίχνετε το αγγούρι, το κρεμμύδι, το δυόσμο, το μαϊντανό, το καλαμπόκι και το έτοιμο πλιγούρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε σε ένα βαθύ μπολ. Κόβετε το κοτόπουλο σε λωρίδες και το τοποθετείτε περιμετρικά του μπολ. Αν θέλετε, μπορείτε να θρυμματίσετε το ανθότυρο και να το πασπαλίζετε στη σαλάτα.
Σαλάτα πλιγούρι με καλαμπόκι και κοτόπουλο
Υλικά
- 1 τεμάχιο στήθος κοτόπουλο
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 200 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Πλιγούρι Fytro
- 2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 αγγούρι κομμένο ζάρια
- 300 γρ. ανθότυρο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 τεμάχιο στήθος κοτόπουλο
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 200 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Πλιγούρι Fytro
- 2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 αγγούρι κομμένο ζάρια
- 300 γρ. ανθότυρο (προαιρετικά)
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους