Ανακατεύετε τις σταφίδες με το ρούμι. Σε αντικολλητικό τηγάνι, καβουρντίζετε τα αμύγδαλα και τα χοντροκόβετε. Ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα, λιώνετε τη Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ και τη βάζετε στο μπολ του μίξερ. Προσθέτετε το βούτυρο, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα μπαχαρικά και χτυπάτε με τον γάντζο σε μεσαία ταχύτητα, για 1-2 λεπτά. Προσθέτετε τις σταφίδες, τα κόντιτα και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, πλάθετε 2 φρατζόλες και τις βάζετε σε ζεστό μέρος, να διπλασιαστούν σε όγκο. Ψήνετε στους 180°C, για 30 λεπτά περίπου. Αλείφετε τις φρατζόλες με το λιωμένο βούτυρο και, όταν κρυώσουν, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.