Ετοιμάζετε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Ετοιμάζετε την μους λευκής σοκολάτας: Λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λεύκη ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί, ζεσταίνετε 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα, το ρίχνετε στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύετε με μαρίζ.
Προσθέτετε το ένα φύλλο Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ, αφού πρώτα το έχετε μαλακώσει σε κρύο νερό, ανακατεύετε και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει, ως τους 35 βαθμούς. Προσθέτετε το 1/3 από το έτοιμο Garni και ανακατεύετε απαλά. Κατά τον ίδιο τρόπο, ετοιμάζετε τη μους κουβερτούρας, προσθέτοντας την τριμμένη τόνκα.
Σερβίρετε σε ποτήρια σε 2 στρώσεις και γαρνίρετε με το υπόλοιπο Garni, blueberries και φύλλα μέντας.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/ ) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.